28 julij, 2009

Smisel življenja je ležanje na plaži...in v psihi.

Lep pozdrav peščici obiskovalcev in obiskovalk.

Vem, da ste vsi na počitnicah in da "nimate časa" (volje, motiva?), da bi se oglašali na mojem blogu. To sploh ni moralno sporno, glede na to da tudi jaz kot njegov urednik nisem toliko prisoten. Pravzaprav je tovrstna statistika totalno nasprotje slovenskemu morju-kristalno čista. Šele 4. objava do 28.dne v mesecu, kar je daleč najmanj v letošnjem letu. Tu se namreč še nisem spustil pod 10. Pravzaprav bi bilo dobro, da postrežem z naslednjim podatkom: zgolj dvakrat sem napisal manj objav kot tega meseca in sicer junija lanskega leta sem objavil zgolj dve objavi. Sledi mu september 2007 s tremi objavami, lovil pa naj bi Maj 2008 z šestimi objavami, ki je trenutno na najnižji stopnički v tem neslavnem tekmovanju. Čas bo pokazal, ali mi bo uspelo (vse se da, če se hoče:) ).

Ben dobro, že sem prišel na blog bi bilo dobro da napišem kaj delam zadnje dni.
Nič. Zgubljam se v povprečnem življenju povprečnega naroda (povprečnih narodov, v Izoli je pestrost glede tega stalnica) in povprečno lenarim. Saj ne rečem, da bi moral delati kaj več, a morda bi bilo vseeno dobro vsake tolko poprijeti za kakšno delo. Moje muke se namreč končajo pri 10-minutnem sesanju, enkratnem pospravljanju mize po kosilu in kdaj pa kdaj popitem pivu ali dveh. Ob tem ugotavljam da imam težave s prekomerno težo, za kar se moram zahvaliti svoji mami in svojem povprečnem življenju. Ampak bom šel teč čez nekaj minut. Obljubim da bom. Že tretjič v štirinajstih dneh. Pravijo, da to ne koristi preveč. Da sicer ne škodi ampak nima nobenega željenega učinka. Športni placebo pač. Nam apotekarjem je pa tako ali tako jasno da je vse v psihi, tako da morda se bom danes zvečer navdušeno pogledal v ogledalo in rekel: "pa saj nisem debel".
Sicer pa se bodo priprave na težko rokometno sezono kmalu pričele (3.8.2009 na izolskem stadionu). V letošnjem letu nas čaka peklenski ritem, osebno bom to čutil predvsem v predavalnicah in laboratorijih. A saj veste, pamet ti deluje le če si tudi fizično dobro pripravljen, tako da bom na treningih dal res vse od sebe in pokazal (že tretje priprave zapored), da še nisem za staro šalo. Novi trener obljublja radikalne spremembe v kadru in načinu dela a jaz sem zadnji, ki se dam. No...med zadnjimi.

Več o preteklih julijskih dogodkih v naslednji objavi, vrača se rubrika "Ali ste vedeli?". Upam, da ste psihično pripravljeni.


Lp, Gomi

Ni komentarjev: