28 maj, 2008

Najnovejše o najmočnejšem

Ponovno je z nami najjači:

Med nekim "talk show"-om, ko je nek znani psiholog govoril o svoji Teoriji treh Armstrongov", ki govori o tem, da bi moral idealen človek združiti sposobnosti Louisa Armstronga, genija umetnosti, Neila Armstronga, naravoslovca in astronavta ter Lancea Armstronga, neustavljivega športnika je bila oddaja naenkrat prekinjena zaradi posebnega dnevnika. Slednji je poročal, da je Chuck Norris dosegel Luno na kolesu, in to tako da je igral na trobento čez celo pot!

Vsi, ki so kadarkoli vidli Chucka Norrisa pravijo, da je povsem miren človek. Seveda, kadarkoli je bil živčen je ubil vse, še preden so ga uspeli zagledati.

Po zadnjih raziskavah v Houstonskih observatorijih, naj bi vesolje ustvaril Chuck Norris in sicer tako, da je pomaknil posteljo malo bolj vstran.

Nekateri cirkusanti, lahko z izdihom ugasnejo cigareto na 10 metrov. Chuck Norris jo lahko prižge.

Otroci se lahko pogovarjajo z uporabo dveh pločevink in vrvjo, ki jo povezuje. Chuck Norris z eno pločevinko, brez kakršnekoli vrvi dela videokonference.

Med neko Wrestling borbo je Chuck Norris hotel narediti t.i. "Angelski let" bolj realističen, zato se je vrgel direktno iz raja.

Ob rojstvu je Chuck Norris dobil oskarja za kariero. Na podlagi zaupanja.

Chuck Norris je tako dober hacker, da je nekega dne preko interneta vdrl v računalnik, ki je bil še v tovarni zapakiran v škatlo in pripravljen na odvoz.

Steven Seagal se je pomeril v dvoboju "do zadnje kaplje krvi" s Chuck Norrisom. Seagal je še vedno živ, saj se Chuck še ni nehal smejat.

Chuck Norris lahko nariše kot 361°.

Med neko galantno večerjo je Chuck Norris namesto po ženskini nogi, s svojo nogo šlatal po nogi od mize. Po večerji je slednja Chuck Norrisu vsa voljna trkala na vrata od sobe.

Ko se te Chuck Norris odloči prišparat, moreš metat kocko. Če vržeš od 1-5 te ubije. Če vržeš šest, lahko mečeš še enkrat.

Med nekim Rock koncertom je Chuck Norris razbil oder na kitari.

Ko je Tony Stark, v vlogi Iron mana med letom prebil zvočni zid se je v šoku obrnil, saj mu je Chuck Norris zadaj blendal s svojim pick-upom.

:)))))))))))

LP

1 komentar:

Blaž pravi ...

Za oskarja se pa ne strinjam. Chuck Norris ne bo nikoli dobil oskarja za igranje. Razlog je enostaven, on nikoli ne igra. Drugače pa se je spet dokazal kot idol in ideal.