11 maj, 2009

Kako osvojiti punco v treh korakih?

Ljudje iz dneva v dan postajamo bolj asocialni. Na žalost je limit omenjenega že zdavnaj presežen in večina se zna postaviti zase zgolj še za računalnikom. Chat, kamere, slike napetih mišic in pisanje besedil, kopiranih iz "lyrics" strani so mladini postali glavni adut v osvajanju drugega spola. Apotekarji spodbujamo zdravo življenje...druženje, petje, smeh....sprašujemo se, kje so dnevi, ko je fant nesel punci rožico. Dandanes raje uporabimo alternativno metodo, nesemo ji balon, saj nas tega ni sram kupiti v trgovini.
Po možnosti iščemo balone s helijem, saj je to eno izmed lažjih sredstev za povzročiti smeh. Dosti lažje kot naprimer povedati dobro šalo.
Sprašujemo se tudi, kje so časi, ko je fant punci pel podoknice, jo povabil na ples...sprašujemo se, zakaj je lažje častiti pijačo in obdelovati pokrovček od kokakole v tišini.
Na blogu sem se odločil predstaviti, kako je potrebno danes osvojiti punco!

Korak 1: Pristopiš k njej in jo pohvališ. Ni pomembno kako, lahko ji npr. rečeš - "kako si ti pridna ker pobiraš smeti!". Punca ima dela vedno "poln kufr", zato komaj čaka, da ji nekdo popestri dan. Če niste dovolj samozavestni je koristno imeti vedno dobrodošel dodatek - sončna očala. Ta velikokrat poudarijo skriti šarm in punca največkrat razkrije svoj nasmešek.


Korak 2: Po nekaj sekundah njenega (obojestranskega) smeha so tu vsi pogoji, da punci poveš nekaj na uho. To je koristno predvsem ob kakšnih koncertih, ko se včasih ne sliši najbolje, kaj hoče človek povedati. Ob ušesu lahko tudi šepetamo, pa se bo slišalo. To naredi ambient veliko bolj seksi. Punci se bodo zasvetile oči in po glavi ji bodo začele hoditi bolj poredne reči.


Korak 3: Kot vidiš te punca še ni odslovila, čeprav ima veliko dela (tistega, zaradi česar si jo na začetku pohvalil). Napočil je čas, da se je dotakneš, pa ne premočno in ne prenežno. Dokazati moraš, da imaš občutek za to stvar, v tvoji potezi pa mora biti nekaj moškega. Prijatelje se vedno potreplja po rami, s čimer se izkaže občudovanje oz. spoštovanje. V tem primeru je to prava poteza in punci ponavadi postaneš všeč. Največkrat ji postane zadeva malce sumljiva, zato se začne ozirati okoli, ali ni kje kakšna past. Opaziti ne sme nič sumljivega!


No in jasno, ta je opazila fotoaparat in razočarana odšla naprej delati, kot prava osvojena gospodinja.

Tako torej, to so bili trije osnovni koraki za osvojiti punco. Kot vidite je nesmiselno, da so vaši prijatelji preblizu, saj to lahko povzroči (obojestransko?) nelagodje. Je pa tukaj res skrita past. Prvič, ko jih ne bo, te bo napadla, da bodo pokale šipe. Poželenje se namreč v takih primerih stopnjuje, dokler ne doseže viška. Takih priložnosti pa niti punce ne zamudijo.


LP, Rokec

8 komentarjev:

Miha pravi ...

Deklica na slikah je SamantaII, jebač se pa ve kdo je.....

David pravi ...

Popoln blog, popolno podprt s slikovnim materialom ;)

Unknown pravi ...

tem in zgodb za knjigo ti ne manjka;)

Unknown pravi ...

OMG. Pravi ste :)

Unknown pravi ...

svetovno, res:D vedno boljše bloge maš:)

Anonimni pravi ...

Gomezelj, svaka ti čast, pa ti si slovenski Paul Janka!!!

Gomi pravi ...

Miha: jebač je žerovinski mačo ;)

David: Hvala no :)

Matjaž: sej ti si tudi :)

Teja: Hvala no:)

Nadja: Bomo še videli, če jih je dovolj ali ne

Anonimni: On je Ameriški Rok Gomezelj :P

kat pravi ...

to s prijatelji kar drži. ostalo pa tudi;)