10 januar, 2008

Dobro jutro!

No, pa sem se že vrnil. Ker hočem par stvari napisat, tako btw...kakšno pojasnilo ne bo škodilo. Kakšen opis dogodka tudi ne.

V našem letniku nas je skoraj 160. Nekateri se družijo med sabo po skupinicah, drugi se ne družijo z nobenim, tretji so taki, drugi onaki...sam sem eden tistih, ki sem v ta letnik prišel praktično sam, poznal nisem skoraj nikogar, še tisti ki so bili iz koprske gimnazije so mi bili bolj znani iz hodnikov kot iz kje drugje. Zato sem se pač moral prilagajati ostalim, a ne v celoti...v letnik sem vnesel nekaj primorske izvirnosti, humorja, hitre govorice, fore iz mnogim nerazumljive italijanščine, predvsem pa iniciative za različne stvari.
Grupo, ki je sicer res namenjena šolskim stvarem, sem popestril z pisanjem hecov o Chuck Norrisu, dodal sem kakšen vic...
Uvedel sem rubriko Ugani kdo!, ki je potekala tako, da sem neko osebo iz letnika slikal, in delček telesa objavil na grupo, ostali pa so morali ugotoviti kdo se skriva na sliki. Kdor je to storil je dobil nagradico, ki sem jo seveda jaz častil.
Za obe veliki osvojeni trofeji Milana v minuli sezoni, sem za cel letnik zrihtal bombončke, ki so jih ostali z veseljem sprejeli.

Vse za to, da bi se kaj dogajalo, da bi bilo pestro in da bi se imeli lepo. Dobronamerno torej.

Počilo pa je ob zadnjem razpisanem "tekmovanju" pred žurom v tramontani. Čudilo me je, kako so tam vsi razpoloženi (žur sem spet rahlo potenciral s prinešeno potapljaško lučko), naslednje dni pa so se ob objavi slik nekatera dekleta zgrozila.
Ja punce, take ste, kaj naj vam...pa sej ste v večini čisto ok, vsaj tako je splošno mnenje. Seveda, obe sporno-proglašeni (najbolje oblečena in najbolj pijana) sta se uprli odločitvi komisije, ki je sicer subjektivno a po njenem mnenju še vedno pravično proglasila zmagovalce in zmagovalke. Fantje v vseh treh kategorijah se v pričakovanju nagrad niso nič upirali, prav tako ne najbolj osvajalsko razpoloženo dekle. Kdo ve zakaj?:) Če bi me kdo vprašal, če se bo to zgodilo bi zagotovo prikimal. Take stvari so dejansko za pričakovat. Čeprav sem porabil dve uri, za zmontirat filmčke iz Kravata partija, ki danes obstajajo samo še na enem disku (le zato, da mi zasedajo prostor), sem jih hitro odstranil tako iz bloga kot iz Youtube-a, v izogib nadaljnjim problemom. Pogledi obeh "žrtev" so mi povedali vse. Pa jim ne zamerim(o). Takega mišljenja so, kot smo mi drugačnega. Na začetku posta sem govoril o prilagoditvi. V tem primeru sem se prilagodil. Ljudje očitno niso bili za štos in tudi sam sem se umaknil iz rihtanja novih nagradic, novega smeha (ki je nekaterim všeč, drugim ne...). Dejansko sem uvidel, da sem vse to počel brez kakšnega smisla in sem zato prenehal. Za nekaj časa sem prenehal tudi s pisanjem bloga, ker sem dobil kar nekaj ustnih kritik na moje prispevke (itak ljudje več kot očitno ne znate komentirat pod prispevke), češ da niso za v javnost, ker dejansko pišem le o alkoholu in zajebanciji....
No, spet se bom (malce) prilagodil in z opisanim v večji meri končal. Na Grupi nič več Chucka, nič več Ugani kdo!, nič vec bombončkov... :)
18. decembra sem rekel, da odhajam v spanec. Želel sem si samo malo razmisliti kako in kaj naprej. Danes sem se vrnil, v drugačni obliki in vsebini (kot lahko vidite).

Gomi ostaja Gomi, vprašanje je le, koliko od sebe in "bližnjih" bo pokazal. Komentiral jih bo zagotovo na polno.


Lp
Gomi - 9

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Končno nazaj!:)

Anonimni pravi ...

oooolllllllllleeeeeeee!
ooooooolllllllllleeeeeeeee!
ooooooooolllllllllllleeeeee!
gomi'z bek ;D.

Unknown pravi ...

opa opa..welcome back...we missed u:D

Anonimni pravi ...

Anonymus je s teboj!