22 januar, 2008

Ou, uotafiling

Prišel sem na zeleno vejo. Čeprav so moje ocene bolj za v smeti..to ni pomembno. Osemki, devetki in desetki se ne gleda v zobe, šestki in sedemki prav tako ne. Opravljeno. Jaaa...kako se lepo sliši..opravljeno! In miza v ljubljani se bo spet precej izpraznila, omara v Izoli pa lepo napolnila. Tista omara, v kateri se nahajajo vse šolske stvari, ki jih bom morda še kdaj rabil, srčno pa upam, da jih ne bom.
Ufff, naporno je to učenje, pa ko sem že mislil, da bom propadel, se mi je posvetilo, da sem v bistvu čisto povprečen. Saj to je tudi moja današnja značilnost...zlata sredina, pa kaj...važno, da je opravljeno! In da sem spet malo boljše volje. In da idemo dalje! In to je to...
Počasi se bliža dvajsetletnica in zadnje dni najstništva žal ne bom preživel v zabavi temveč v učenju. Usoda? Ne, sistem je tak. Zato nič bat, samo žgat naprej, kot smo to počeli v zadnjih dneh. Tako ja, da bodo prvi dnevi tretjega desetletja (sliši se grozno!) toliko lepši. Obeta se Banja Luka after, pa praznovanje rojstnega dne na treh lokacijah (Izola 10.2. - moj rojstni dan ahhhh, Ljubljana 14.2. - Valentinovo ahhh, Bertoki 8.3. Dan žena aaaaahhh!!!!). Kako zanimivo, kakšni datumi, neverjetno!!!!!
Wow, samo res.
No, skratka...skoraj polovica zimskih obveznosti je opravljena. Še 3 izpiti v naslednjih treh tednih...

Ta vikend sem opravil cela 2 treninga in mladinsko tekmo s SVIŠem. Na obeh treningih sem se odlično odrezal, s trudom in glavco se da še vedno marsikam pridet, medtem ko sem na tekmi povsem razočaral moje številne oboževalce/ke na tribuni, ki so v Izolo prispeli iz zelo oddaljenih krajev (Kuala Lumpur, Arkansas, okolica Kaira, Hersonissos...). Musklfiber je spet naredil svoje in včasih se sprašujem, koliko dni mi še ostane. A takrat mi zmeraj odmeva v glavi Suletovo načelo : "še boš imel časa ti, še... ". No mogoče pa res.
Manj časa pa imam za šolo...ni se za hecat, zato vas lepo pozdravljam.
Ajmo Lionel in druščina, idemo !!!! (To foro sem pobral od mojga kolega Syenota - Žilavka Blatina, ki vas tudi lepo pozdravlja. )



LP
Gomi

1 komentar:

David pravi ...

Ako ti smem skaziti veselje :)
Glede na napisano si opravil cca. 40% "obveznosti", ki nas težijo v januarskem izpitnem obdobju.. Torej ne razumem popolnoma tvojega navdušenja...
Sicer pa.. Pravi se oglaša :D