15 november, 2008

Derbi Roma:Chieti

Čez štiri ure se bo začela zelo pomembna tekma za četo trenerja Langiana. Gostujoči igralci prihajajo na tekmo kot favoriti, a bodo gostitelji naredili vse, da jim preprečijo še tretjo zmago v štirih tekmah dosedanjega 1.dela Serie A2. V vrstah Rome bo eno glavnih orožij po zelo solidni predstavi v Pescari (Pescara:Roma 22:28) ponovno Slovak...pardon...Slovenec Gomezelj.
Slednji je pred tekmo stopil pred naše mikrofone in povedal:
"Tekma je za nas fondamentalnega pomena. Če zmagamo to imamo v naslednji tekmi prvo zaključno žogico za dobiti nove teniske. Sicer si grem naslednji teden sam kupiti nove, ker se mi ne da več čakati kluba, podplat in kolena pa me bolijo za umret. Naše možnosti vidim predvsem v trdni igri v obrambi, po kateri bi lahko s protinapadi hitrih Pinta in Di Gioiachhina strli odpor gostujočih. Slednji imajo v svojih vrstah veliko število zvezd, zato se na nobenega nismo posebej pripravljali. Iz vseh strani nas bodo poizkušali rešetati, morda si kdo misli, da je desno krilo rahlo v zaostanku po preboleli virozi, a ranjen lev je najnevarnejši...".

Tako torej, obeta se pravi spektakel, dvorana sicer ne bo pokala po šivih toda če bo vzdušje pravo lahko Romanisti presenetijo in točke zaklenejo v dvorano Kisla voda.

Vabljeni!
Derbi Roma:Chieti...danes ob 18.30....samo na Pop..mislim...samo v dvorani!

Gomi

Ni komentarjev: