06 december, 2008

Zgodilo se je v Prlekiji .... Napad na sodnika

Pozdravljeni vsi skupaj. Že dolgo nisem pokazal nič pestrega, zato bom v naslednjih blogih na kratko predstavil dogajanje za letošnji prvi maj. Slik in besed je bilo že kar nekaj, filmčkov pa še ne. Danes vam predstavljam prvega.
Kratek opis dogajanja:
Nekega lepega in mirnega dne smo se odpravili gledati tekmo Hajdina:Središče ob Dravi. Mislim, da se je šlo za U-12. Sodnik Iztok Dovnik, ki je bil sicer naš gostitelj pa je bil delegiran kot glavni sodnik na tej tekmi. Po slednji je bil deležen hudih kritik. Nihče ni bil zadovoljen z njim in domači privrženci so se odločili nabutat tako njega, kot njegovega pomočnika. Še dobro, da sta imela pomoč v petih farmacevtih, ki so bili takoj pripravljeni sprejeti »izziv«. Žal vsega ni posnetega, žal sta bila domačina samo dva in žal sta zelo hitro odnehala, ampak že iz posnetega boste lahko videli, da je vseeno dogajalo...

p.s. Vse kletvice bodo napol naključne in namerno niso cenzurirane, saj avtor želi ohraniti pristen stik z obiskovalci bloga. Pri tem gre za nabijanje adrenalina pred velikim spopadom, do katerega pa na srečo ni prišlo.



V naslednjem filmčku....Farmacevti se učimo tudi ob štirih zjutraj! V kakšnem stanju in kako... ? :)

LP Gomi

3 komentarji:

Unknown pravi ...

heheh...norci ste. ka se niste stepl z 12letniki, bi prišli še v oddajo Svet ;)

Anonimni pravi ...

hehe, samo to ni blo v prlekiji Gomi!!! To je blo na Hajdini:D

Gomi pravi ...

Uroš: ma raje ne dej :)

Mja Gordan, sej maš prav...samo vseeno cez 10 let se bom spomnil da smo bli f prlekiji, ne pa na Hajdini :)