10 marec, 2009

Dva dni za osem odgovorov #1

Danes so na sporedu tekme osmine finala nogometne lige prvakov(priloženi rezultati s prvih tekem) :

Liverpool - Real Madrid /1:0/
Juventus - Chelsea /0:1/
Panathinaikos - Villarreal /1:1/
Bayern - Sporting /5:0/


Gomijeva kratka analiza s še krajšo napovedjo:

Liverpool je Evropski velikan in kljub temu, da mu v Premiershipu gre zadnje čase rahlo slabo, je proti Realu favorit za napredovanje. Madridčani morajo na Anfield roadu zmagati, kar je nazadnje v ligi prvakov uspelo Crveni zvezdi leta 1387 (podatek je seveda izmišljen, a ne vem koliko sem daleč). Raul in pajdaši imajo vse prej kot lahko delo.

Liverpool : Real Madrid 1:1

Podobno kot zgoraj velja tudi za Juventus, s tem da Stara dama igra na svojem igrišču, kar bi lahko igralo odločilno vlogo. A Chelsea Guusa Hiddinka igra kot prerojen, zanj naj bi po šestih mesecih zaigral tudi Michael Essien (glih da nardimo eno rimo tako počez ne:) ), in je zaradi tega moj favorit za napredovanje. Juventus bo danes zmagal, a to ne bo dovolj za napredovanje.

Juventus : Chelsea 2:1

Panathinaikos je meni velika neznanka. Tudi Villareala ne spremljam redno, zato sem tukaj rahlo neodločen. Neodločen bo tako tudi rezultat, zaradi golov v gosteh pa bo napredoval Villareal.

Panathinaikos - Villarreal 2:2

Pravzaprav prvi odgovor praktično že imamo. Bayern se bo seveda uvrstil naprej saj je petarda iz prve tekme zagotovo pristrigla vse peruti Portugalcem. Ne upam pa si pomisliti, da bi Toni in banda danes izgubili.

Bayern - Sporting 2:1

LP

2 komentarja:

David pravi ...

Ja.. Malo si precenil Real Madrid in Sporting.. Ostali dve, recimo da blizu :)

Gomi pravi ...

jah parjatu... jahhh :)))

hvala za kritike, so vselej dobrodošle.