11 marec, 2009

Dva dni za osem odgovorov #2

Danes, ob 20.45 so na vrsti naslednje tekme:
Manchester United - Inter /0:0/
Barcelona - Lyon /1:1/
Roma - Arsenal /0:1/
Porto - Atletico Madrid /2:2/

Manchester United - Inter
Najzanimivejša tekma četrfinala, za mnoge kar finale pred finalom, se je v prvem polčasu končal brez zadetkov. Zadetki tokrat zagotovo bodo, vprašanje ostaja v čigavi mreži. Manchester united brani naslov prvaka in je ekipa z zmagovalno mentaliteto, medtem ko je Inter v ligi prvakov zadnjič zmagal, še preden je človek prvič stopil na Luno. Gol Ibrahimoviča danes ne bo dovolj.
Man. United - Inter 3:1

Barcelona - Lyon
Lyon je ekipa, ki igra zelo lep nogomet, ob težavah pa se obrne na svojega virtuoza Juninha, bodisi na ostrostrelca Benzemaja, ki pa je v zelo pomembnih tekmah velikokrat pogorel. Na drugi strani je to težko reči za preizkušene mačke kot so Henry, Xavi, Iniesta, ki bodo skupaj s trenutno najboljšim igralcem na svetu (Messi) bržkone napredovali.

Barcelona - Lyon 3:1

Roma - Arsenal
Zdesetkana Roma bo svojo priložnost iskala na domačem Olimpicu. Cassetti, Perrotta, CIcinho in De Rossi zagotovo ne bodo igrali, s poškodbami pa se ubadajo še Totti, Aquilani, Mexes in Pizarro. Prav poškodbe znajo biti danes odločilne, zato je moje mnenje, da Rimljani ne bodo uspeli premagati Londončanov z dvema zadetkoma razlike, čeprav bo pri slednjih počival poškodovani Adebayor...

Roma - Arsenal 2:1

Porto - Atletico Madrid
Obetamo si izredno divje srečanje, kjer bo meditarenski temperament zagotovo viden skozi vseh 120 minut. Napovedujem 11-metrovke, po njih pa napredovanje Porta.

Porto - Atletico Madrid 2:2

Ni komentarjev: