27 november, 2007

Delno odvisni od čebelarjev...

Ufff...prišel sem iz vaj, totalno utrujen in nesposoben razmišljat. Danes me je faks res skisal. Škoda, ker so ob torkih najzanimvejše stvari na začetku, že pred deseto zjutraj nas je Dr. Obreza sposoben zbuditi s takšnimi "intermezzoti",



po tem pa začne sladkor vse bolj padati in padati in padati in padati... tudi če ga nadoknadimo s kavo, ki se je sicer zaradi neznanih stranskih učinkov zadnje čase branim, ali pa če jemo sladko kosilo, nam sladkor pada. No, Vsaj meni. Pa saj vidite, kaj sledi po čebelicah...Derivati sladkorjev. Glede na čebelice uspavanka, glede na kasnejša predavanja in vaje iz farmacevtske tehnologije pa prava žurka. Prava. Žurka.
No, kar se tiče žurk...ta vikend bo na obali po dolgem času še kako pestro, saj se bom udeležil rojstnega dneva bivšega sošolca, poleg tega pa v Izoli praznujemo 50-letnico rokometa. Sam v tem sodelujem že 12 leto, tako da jasno ne bom smem manjkati na praznovanju....Napovedujem da bo na obeh zadevah zelo dobro, kako pa bo v resnici pa še poročam.

No, zdaj grem pisat poročila iz vaj, če hočem bit še kaj produktiven, kajti časa za vse mi vedno bolj zmanjkuje in pomislite, da danes celo ne bom gledal nogometne lige prvakov po TV. Mimogrede, že če smo pri športu... Celjani in Velenjčani so dobili skupine drugega dele rokometne lige prvakov. In? Khja, mislim, da so Celjani na poti do polfinala, medtem ko Velenjčane lahko tja popelje živi čudež. Bomo videli kaj bo, vsekakor pa upam da si bom kakšno tekmo ogledal tudi v živo. Mimogrede, že će smo pri ogledu v živo...;) Danes sem šel rezervirati vstopnice za italjansko nogometno prvenstvo: FC Inter : AC Milan, se bosta na San siru pomerila 23.12. in jaz bom tam! Haha...super extra vesel. To bo zame prvo tovrstno doživetje in upam, da bo zmagal Milan, saj bo to popoln uvod v novoletne počitnice. Dovolj sanj, gremo delat.

LP
Gomi-9

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Idemo na San Siro!!!

Anonimni pravi ...

idete, idete...
a ipak ne dolazite;)
lp
Gomi10