19 november, 2007

Pojasnilo na Prokleti alkohol again

Pozdravljeni...
Kot sem pričakoval je post pred dnevi pustil neprijetne posledice na odnosu med menoj in tremi kolegicami iz faksa. "Kot pričakovano, ja zakaj si potem to naredil...se hočeš kregatali kaj?" se morda kdo sprašuje. "Ne!", je odgovor. Nočem se. Želel sem preveriti toleranco, mnenja in izraziti predvsem SVOJE mnenje nad tistim kar sem posnel. Vaše čakam pod komentarji, ali pa morda na vašem blogu, kjer se lahko mirno razpišete kakor vas je volja.

Ne razumite narobe. Komentar pod filmčkom se v nobeni zadevi konkretno ne tiče omenjenih kolegic, (čeprav bi morda imela katera kaj za povedati v zvezi s tem, pa je to čisto njena zadeva). One so meni res ful OK punce. Če si boste bolje prebrali kar sem napisal, boste razsvetljeni, da je bil temelj na osnovi posledic pitja alkohola in ne na osnovi tega kakšne so in kaj počnejo zunaj. Saj ne rečem, VPS so tudi v splošnem zelo živahne. Pa ne samo one ampak tudi marsikatera druga, kar je na splošno pozitivna stvar. Nihče ne mara zaprtosti in slabe volje idr..

Ko sem jih vprašal da zapojejo, so to takoj naredile, ko sem jih prašal če poznajo pesem Burek so mi takoj odgovorile in jo tudi zapele, pa tudi za Tea Čamerja so mi takoj povedale, da je car zaradi tega in onega (čeprav jaz vem, da je še zaradi marsičesa). Torej karkoli sem rekel sem takoj dobil odgovor, česar nisem ravno navajen.***#1 Sošolke imajo največkrat kaj pomembnejšega za delat, kot se ukvarjat z menoj (hvala Bogu, srečne one, pa tudi jaz včasih, priznajmo si), medtem ko tokrat temu ni bilo tako in sem jim bil super mega vredu. V tistem trenutku je bilo važno to, "da je žurka". Sam nimam čisto nič proti temu, oz. sem popolnoma ZA, če je trenutke pravi. In za njih je bil, jaz pa sem se prilagodil. Lahko bi šel spat, pa mi ni žal, da sem ostal buden.
***#1 In tako je tudi, ko smo/so/ste zunaj. Najmanjši problem je dobiti punco za ples, za pijačo, za poljubček....Pa ne mi rečt, da za to ni kriv alkohol? Seveda je:) Jasno, nekateri si želijo plesat tudi trezni, ampak take jih preštejem na prste ene roke. Vse v odstavku velja tudi za moške, a so žal na mojem blogu bolj ženske na tapeti. :P

Moj namen je bil ta, da popestrim blog (Raziskava o alkoholu, dajte no...na podlagi tega kar ste videli?), pa čeprav sem pri tem punce res malce zlorabil. Očitno mi ga ne uspe na drug način, a tudi ta se mi zdi po svoje "carski" a ne?:)
Priznale so mi tudi, da jim je filmček smešen. Meni je tudi, zato sem ga dal tudi gor. Nekaterih stvari nisem objavil, ker so se mi zdele sporne...To naj ne zveni kot opravičilo mojemu dejanju, češ da sem bil še dober do njih. Nisem bil, a take kot so, ne bi smele sprejemati samo svojih smešnic ampak tudi kakšno tujo. Ne zdi se mi pa to nobena škoda. Vsak pravi mladostnik dela podobne stvari (Gomezelj, Srabotič in Čebulj smo to počeli sicer okoli 3-4 leta nazaj, posnetek pa sem menda nekje izgubil) in to sem hotel tudi objaviti. To ni samo parodija na moje sošolke temveč na vse nas. Povsem stojim za narisanim in napisanim.

Puncam sem tudi obljubil nagrado, ker so se vživele v vlogo pevk in zapele. To res cenim, kot sem povedal v filmčku. Če jo bodo sprejele je to njihova stvar.

To NI OPRAVIČILO, TO JE POJASNILO. Čeprav bi lahko dekleta pop***ila in me tožila in ne govorila več z menoj srčno upam da se to ne bo zgodilo. Če se bo pa naj se, ne bodo ne prve ne zadnje, ki so mi obrnile hrbet zaradi mojih neumnosti. Ponovno njihova stvar, s svojo pa sem tukaj zaključil.

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

One so krive pa kakorkoli obrneš!

Gomi pravi ...

anonymous ti se podpiši, če ne si zame kriv ti:)

Anonimni pravi ...

... čakamo na burlesko z bredo pečan:D:D:D ...

Anonimni pravi ...

Nas je milijarda, nihče nas ne more premagat. Kar probajte se postavit po robu Anonymousem!